Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Barlang 2024
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Koós Réka és a Studio 11

koncert

2024. július 20., szombat 20:00 - Barlangszínház

koncert

>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<


Ha Tina Turnert, Cserháti Zsuzsát, Aretha Franklint elhoznánk egy képzeletbeli közös időutazásként erre a produkcióra, akkor akár Koós Rékában mindegyikük életre kelhetne egy kicsit. Lélekből hordozza őket. Ezen az estén a népszerű énekes, színész lesz a Stúdió 11 Ensemble zenekar vendége, aki jazz és soul örökzöldeket nagyon szívesen énekel, akárcsak magyar könnyűzenei emblematikus slágereket. Sőt, ha úgy hozza a hangulat, még a rockos hangzás sem áll távol tőle. Széles stílusbeli, műfajbeli skála, valamint kavalkád várja a nézőket szuggesztív előadói energiával, erővel, egy nagy közös bulival. Az énekesnő erre a koncertre a legkülönbözőbb korokból és stílusokból, a zenekarral közösen válogat dalokat, s így szeretné elvarázsolni a közönséget átütő erejű énekhangjával, a számok repítő atmoszférájában, igazi zenei találkozásként, emlékezetes koncertélményként. 


Hasznos információ

A kőfejtő falai között hűvös a levegő és bár a nézőtéri székek fűthetők, előadásaink megtekintésekor javasoljuk a réteges öltözéket és a zárt cipő viselését.


PARKOLÁS


A Barlangszínház és Témapark korlátozott számban rendelkezik saját parkolóhelyekkel. Itt érkezési sorrendben parkolhatnak az előadásra érkező vendégeink.

Lehetőség van ELŐRE a kiválasztott előadáshoz jegyirodánkban vagy https://prokultura.jegy.hu/ oldalon 2000,-Ft/gépjármű áron garantált parkolójegyet vásárolni korlátozott számban.

További ingyenes parkolási lehetőség a Barlangszínház nézői számára a Mithrasz étteremnél kialakított parkolóknál van.

Parkolójegyeket az adott előadásokhoz megválthatják jegyirodánkban vagy online a http://tinyurl.com/barlang24-parkolojegy oldalon.