Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Megközelítés, parkolás

MEGKÖZELÍTÉS

Autóval

9421 Fertőrákos, Fő u. 1 - GPS: 47.727238,16.643594

Autóbusszal

Járatok a barlangszínházi előadásokra

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az VOLÁNBUSZ Zrt. autóbusz-járatokat indít a Fertőrákosi Barlangszínház előadásaira. Az utazási szolgáltatás az érvényes menetjegy megváltásával vehető igénybe (250,- Ft/fő).

Indulás: 19.00 óra, Sopron, Autóbusz-állomás (Lackner K. utca 9-11.)

Menetidő: 22 perc

Útvonal, megállóhelyek: Sopron, autóbusz-állomás – Ógabona tér – Móricz Zsigmond utca – Fapiac – Híd utca, Balfi út – Híd utca, Rákosi út – Pozsonyi út – Pozsonyi út – Jánostelep bejárati út – Tómalmi elágazás – Fertőrákos, Sziklasor – Fertőrákos, Kőfejtő és Barlangszínház

Az autóbusz az előadások után, a Kőfejtő elől indul vissza Sopronba.

PARKOLÁS

A Barlangszínház és Témapark korlátozott számban rendelkezik saját parkolóhelyekkel. Itt érkezési sorrendben – ingyenesen – várakozhatnak a látogatók és az előadásra érkező vendégeink.

További ingyenes igénybevétel a településen kialakított parkolóhelyeken lehetséges, azonban ezek gyalogosan a kényelmes távolságnál messzebbre eshetnek.

1000 Ft/személygépkocsi parkolási díj megfizetése (készpénz) ellenében a közelben található Mithras Vendéglő saját területén biztosít lehetőséget. Amennyiben az ide érkezők egyúttal az étterem fogyasztó vendégei is egyben, úgy a parkolás ingyenes.

A fizetőparkolás kizárólag a Mithras Vendéglő gazdasági érdekeltségébe tartozik.