Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Barlang 2024
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

KOCKAHAS - nyárra

Sokan január elején tűzik ki célnak azt a bizonyos "summer body"-t. Így dönt Feke Pál karaktere, Paul is, aki életmódváltásba kezd és elvonulva a világ elől csak magára akar koncentrálni. Ekkor kezdődnek a bonyodalmak. Kockahas a Barlangban júliusban2023 tavaszán mutatják be legújabb nagyszabású produkciónkat a Kockahas - a musical comedyt, Budapesten majd az előadás országos turnéra indul, a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlagnszínházba július 28-án érkezik. A magyar zenés színház történetének első, egyszemélyes musical comedyjének író-rendezője, a Jászai-díjas Szente VajkA produkció különlegessége, hogy a darabot Feke PálJunior Príma- és Artisjus-díjas művész játssza egyedül, mégis egy nagyformátumú musical előadás élménye, látványa és „díszlete” fogadja a nézőket. Az egyedülálló vígjátékban a közönség is a darab részévé válik.

Felvételről közreműködnek - a történet további szereplői -  a magyar színházi élet kiválóságai: Molnár Piroska, Szacsvay László, Peller Anna, Csonka András, Csobot Adél, Nagy Sándor, Venczli Zóra és Kautzky Armand, Pintér Tibor valamint Korda Gyögy és Balázs Klári. A fergeteges musical comedyben a legnagyobb magyar slágerek, a főhős Paul kedvenc dalai élőben szólalnak meg, a zenei szakma kiválóságaiból álló Crescendo Music Orchestra közreműködésével.


A TÖRTÉNET:

Paul, a negyven körüli musicalszínész nagy lépésre szánja el magát. Egy sikeres életmódváltást ígérő cég segítségét igénybe véve a hegyekbe megy, hogy elvonulva a világtól, a Fitt-házban megszabaduljon a felesleges kilóitól. 

Trainer, instructor, lifestyle-coach, wellbeing adviser.

Nos... Ők mind... Nincsenek ott. Mert leszakadt a hó, ami elzárja a hegytetőt a külvilágtól. Paul azonban mit sem sejtve megérkezik. A fitt-ház üres, a hó egyre csak hullik, ő pedig egyedül marad, mindössze tizennégy napra való élelemmel. És eltelik tizennégy nap.

A KOCKAHAS pedig még csak ekkor kezdődik!

Paul visszatekint az életére, elénekli a kedvenc dalait és megpróbálja tartani a kapcsolatot a szeretteivel, de kiderül, hogy az élete is pont annyira magányos, kilátástalan és végtelenül komikus, mint ahogyan a Fitt-házban érzi magát. 


Műsoridő: 100 perc, egy szünettel


>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<