Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

SopronDrum: David Sanborn

SopronDrum koncert

SopronDrum koncert

>>>ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS<<<


Tisztelt Nézőink!

A David Sanborn Acoustic Band koncert új időpontja: 2022. július 10. (vasárnap).

A David Sanborn koncertre megváltott jegyek automatikusan az új koncertre érvényesek, kérésre az esetleges a jövő évi előadásra érvényesíthetők , vagy a koncert napjáig visszaválthatók.

További információért keressék jegyirodánkat személyesen, telefonon (99/517-517), vagy emailen (jegyiroda@prokultura.hu).

Megértésüket köszönjük!

_____________________________________


A pop, az R & B és a crossover zenészek legbefolyásosabb szaxofonjátékosa hat Grammy-díjat nyert eddig. miután három évesen gyermekbénulást kapott, David a kezelési terápia részeként megismerkedett a szaxofonnal - ma pedig úgy hívják sokan: a szaxofonos legenda. Kiadott 24 lemezt, nyolc arany-, valamint egy platinaalbumot kapott. Műfajának legkiemelkedőbb zenésze. Már 14 évesen olyan blues legendákkal játszott együtt, mint Albert King és Little Milton. Majd csatlakozott Paul Butterfield együtteséhez, velük együtt fellépett a világ rock történelmének emlékezetes találkozóján, a woodstocki fesztiválon. Tagja volt Ray Charles zenekarának, ez az időszak erős hatást gyakorolt a játékára, amelyet műfajilag nem kategorizál. Szerinte az érdekes zene átlépi a határokat, és nincs kötöttségek közé szorítva. Talán nem véletlen, hogy James Browntól kezdve Eric Claptonon, Stevie Wonderen, Paul Simonon, Bruce Springsteenen, Elton Johnnon át egészen a Rolling Stonesig a világ legnagyobbjaival zenélt együtt. A zeneszerzőként és filmszínészként is tevékenykedő David Sanborn az elmúlt évtizedek legaktívabb és legtermékenyebb jazzszaxofonosa. Szinte minden stílusban otthonosan mozog zenészként és szerzőként egyaránt. Ő írta a Halálos fegyver című sorozat több epizódjának a zenéjét is. Sokoldalúságát nemcsak eddig megjelent kéttucatnyi albuma, de minden egyes koncertje is visszaigazolja. Személyében igazi hangszeres király érkezik Fertőrákosra.


David Sanborn - szaxofon

Ben Williams - basszusgitár

Geoffrey Keezer - billentyűs

Billy Kilson - dob


Hallgass bele: David Sanborn - Chicago Song

Barlangbérlet

Bármely 4 db, különböző előadásra szóló jegy megvásárlása esetén a jegyek árából 20% kedvezményt biztosítunk.

(Az Ötórai hangoló, a Jazzcsütörtök és a Kékfrankos bérlet koncertjeinek kivételével)


Dohnányi bérlet

5 alkalomra szóló bérlet a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar „Ötórai hangoló” című koncert sorozatára. 6.000 Ft


Vadak ura – gyermekjegy

Minden 18 év alatti számára 50% kedvezményt biztosítunk a jegyek árából.

A kedvezményre való jogosultságot belépéskor ellenőrizzük.


50% kedvezmény a Soproni Petőfi Színház 2021/2022-es évadára váltott bérletes nézőknek

Bérletes nézőink a Barlangszínház 2022-es előadásai közül egy választott produkcióra kedvezményesen válthatnak jegyet. A kedvezmény csak személyesen érvényesíthető.


Drumbérlet

A SopronDrum fesztivál két koncertjének egy időben történő jegyvásárlása esetén 20 % kedvezményt biztosítunk a jegyek árából. A kedvezmény a két koncertre történő azonos számú jegy vásárlása esetén vehető igénybe.